top of page

Organiseer uw Toyota of Lexus fleet bij Groep Segers

Interessante bedrijfsformules op maat.

Het succes van Toyota en Lexus in de fleetmarkt is geen toeval. Een laag brandstofverbruik resulteert immers in lage emissies, wat dan weer positief is voor de autofiscaliteit. Vooral indien u opteert voor een hybride fleet, kiest u voor de laagste CO2-uitstoot in zijn klasse. Een hybride fleet produceert zeer weinige schadelijke stikstofdioxiden, zeker in vergelijking met dieselmodellen. Met daarnaast nog lage onderhoudskosten en een hoge betrouwbaarheid, snapt u vast wel waarom wij een hybride fleet aanraden. Zowel voor uw Toyota fleet als Lexus fleet bieden wij kwalitatieve hybridewagens aan. We helpen u graag kennis te maken met het aanbod van Toyota en Lexus..

OPTIMALISATIE VAN UW LEXUS OF TOYOTA FLEET

De autofiscaliteit wijzigt voortdurend. Net daarom rekent u op de expertise van Groep Segers. Wij informeren u over de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van autofiscaliteit en helpen de Total Cost of Ownership (TCO) te beperken. Hierbij zetten we sterk in op de fiscale voordelen van een hybride fleet. Daarnaast helpen wij u ook bij het opstellen van uw car policy of car list. Zo beschermen we uw Toyota of Lexus fleet tegen ongeoorloofd gebruik. Zowel kmo’s, eenmanszaken en grote ondernemingen genieten in dezelfde mate van onze extra diensten

Maak kennis met uw fleetmanager.

Bij Groep Segers in Vlaams-Brabant en Limburg staat een persoonlijke aanpak en klantentevredenheid centraal. Maak daarom kennis met uw persoonlijke fleetmanager die u wegwijs maakt doorheen de verschillende mobiliteitsoplossingen en de fiscale consequenties. Hij helpt u bij het samenstellen van uw Lexus of Toyota fleet. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u steeds contact opnemen met de fleetmanager.

ONTDEK VANDAAG NOG DE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN VAN GROEP SEGERS EN MAAK KENNIS MET DE FLEETMANAGER.

bottom of page