top of page

Occasie Toyota of Lexus met volwaardige garantie.

Wie op zoek is naar een tweedehands Lexus of Toyota, kan hiervoor terecht in al onze garages te Hasselt, Herent en Wezemaal. Kenmerkend hierbij is dat wij ook voor een occasie Toyota of Lexus tot het uiterste gaan. Zo geniet u steeds van minimaal 12 maand garantie en pechverhelping. Uiteraard zijn we ook uw eerste contactpersoon voor het onderhoud of herstellingen. We heten u hartelijk welkom in onze drie vestigingen.

DRIE VESTIGINGEN, STEEDS DEZELFDE DIENSTVERLENING

Groep Segers beschikt over drie vestigingen in Vlaams-Brabant en Limburg. Voor uw tweedehands Toyota wendt u zich tot onze ruime vestiging in Leuven en Wezemaal, voor een tweedehands Lexus doet u een beroep op onze experts in Wezemaal en Hasselt. In alle drie de vestigingen plaatsen wij dezelfde kernwaarden voorop en bent u zeker van de kwaliteit van uw Toyota of Lexus. Uiteraard helpen onze experts u graag verder en adviseren ze u graag. Ga online op zoek naar uw occasie Toyota of occasie Lexus, of ontdek ze gewoon in een van onze vestigingen.

Voor een tweedehandswagen, wend u tot een van onze vestigingen.

Autoscout24 tweedehandswagens in Wezemaal

Autoscout24 tweedehandswagens in Leuven

Autoscout24 tweedehandswagens in Hasselt

Ons selectieproces verloopt steeds op dezelfde grondige manier. Elke tweedehands Lexus of Toyota die bij Groep Segers binnenkomt, wordt onderworpen aan een nauwkeurige controle. Wij controleren de occasie Lexus of Toyota vervolgens op maar liefst zestig verschillende punten. Indien nodig voeren we dan ook de nodige herstellingen uit. Deze strenge aanpak maakt het mogelijk om kwalitatieve tweedehandswagens aan te bieden en daar onze extra gunstige verkoopvoorwaarden aan te koppelen. Want wij menen dat een tweedehands Toyota of Lexus recht heeft op een eersteklas dienstverlening.

ONTMOET U GRAAG UW TWEEDEHANDS LEXUS OF TOYOTA EN WILT U EERST DE MOTOR HOREN EN HET LEDER VOELEN?

Maak dan nu een afspraak en ga langs bij een van de vestigingen van Groep Segers.

bottom of page